Ligging


Door de gunstige ligging van Jachthaven ’t Drijfhuis aan de kleine poel, heeft u direct toegang tot de westeinderplassen. Vanaf hier kunt u genieten van een prachtige omgeving. De Westeinderplas is een van de grootste binnenwateren van Nederland. Een heerlijk gebied om rustig doorheen te varen en te genieten van de kleine slootjes en doorsteekjes.

In het Westeinder plassengebied in Aalsmeer is het mogelijk om verschillende eilanden te huren. Dit is o.a. mogelijk bij de eilandencommissie van de Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer. Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.eilandhuren.nl.


 
 

Omgeving


In de omgeving zijn er ruim 80 openbare aanlegplaatsen, bedoeld voor dagrecreatie. In het centrum aan het Praamplein en de Kolenhaven kunt u afmeren aan de boodschappensteigers om de voorraad aan te vullen. Jachthaven ’t Drijfhuis ligt op ca. 5 minuten loopafstand van de gezellig winkelstraat van het dorp van Aalsmeer. In het dorp zijn diverse gezellige restaurantjes, een supermarkt en winkels gevestigd.
 

Foto: Boodschappensteiger Praamplein dorp Aalsmeer